INFO en CONTACT


Mariele met Fingerspitzengefühl

Over mij en mijn Fingerspitzengefühl

Ik ben Mariele, de eigenaar van Studio Fingerspitzengefühl. Met de start van mijn eigen ontwerpbureau volg ik eindelijk mijn grote wens om creatief aan het werk te zijn en dat doe ik met veel fingerspitzengefühl.

Na mijn Studie Small Business & Retail Management ben ik bij Sacha schoenen aan het werk gegaan als marketeer. Hier heb ik zowel offline als online, extern als intern meegewerkt aan alle uitingen van het bedrijf. Van POS materiaal naar interne newsletters over naar de start van de webshop. Hier begon mijn werk ook als vormgever met een aantal POS materialen het concept en ontwerp van de eigen schoenverzorgingslijn: Shoe Beauty .
Vanuit Sacha ging ik naar Xenos, hier was ik verantwoordelijk voor de Duitse communicatie: Website, newsletter, folder etc. Hier zat ik aan de opdrachtgeverskant en werkte nauw samen met ontwerpers.

Uiteindelijk wilde ik terug naar ‘zelf maken’ en volgde de HBO opleiding tot grafisch vormgever. Daarop volgend werd Fingerspitzengefühl geboren!
De naam omschrijft ook een beetje wie ik ben: Van oorsprong Duits, écht wel geaard in Nederland (ik woon hier nu mijn halve leven) en ik heb Fingerspitzengefühl.


Neem graag contact met mij op

%d bloggers liken dit: