PORTFOLIO


Hieronder vind je een greep uit mijn werk: Logo- en huisstijlontwerp, illustraties, content voor je socials, websites en ontwerp voor drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, geboortekaartjes of hele pakketten voor je bruiloft.

Bord laten handletteren? Dat kan ook!
Het mag ook gewoon met de hand met krijt!
Je tuin zelf ontworpen maar het moet nog duidelijk op papier? Dat kan!Hier word ik dan ook heel blij van:
de kleurrijkste opdracht tot nu toe!
Barista Wendelien kwam met de vraag: Kun je een kleurrijk logo maken voor mijn Network met een retro touch waar je blij van wordt?
Nou ja als zeg ik het zelf: Mission accomplished!Altijd weer een feestje als de gedrukte kaarten op de mat liggen. Er gaat vaak een heel proces vooraan: inspiratie bespreken, eerste voorstellen, finetunen en dan nog wachten tot de baby er is (of het trouwfeest erop zit).
Foto’s maken of laten maken, selecteren, papier uitzoeken, een drukker vinden, passende enveloppen zoeken… Je maakt het natuurlijk zo gek als je zelf wilt. En ook als je het heel gek wilt: Ik help je door het hele proces!Grafisch ontwerp is breed toepasbaar, het gaat veelal om de juiste compositie. Denk bv. ook eens aan een tuinindeling. Een evenwichtige compositie is hier even belangrijk als op een geboortekaartje of flyer.
Je drukwerk een extra dimensie geven door extra mooi papier of veredeling is mijn favoriet.
Denk hierbij aan papier met een linnenuitstraling, elementen met goudfolie, mat of glanzende details en meer.Studio
Fingerspitzengefühl

Utrecht Leidsche Rijn
mariele@fsg-ontwerp.nl
06-19239724

Bekijk ook mijn Instagram

%d bloggers liken dit: