Tips-en-tricks-blog


Papierveredeling

Moet het niet papier-ver-de-ling zijn? NEE! we hebben het hier over ver-ede-ling, het mooier maken van het drukwerk. Die kan op de volgende manieren: foliedruk in goud, zilver of koper holografische folie spotvernis mat of glanslaminaat pregen of reliëf drukken laser snijden of digitaal stansen boren, ronde hoeken, perforeren Je kunt ook werken met combinaties van bovenstaande: glanzend spotvernis- een lak die zeerMeer lezen over “Papierveredeling”

Papierkeuze

De papierkeuze kan zoveel toevoegen aan een ontwerp. Kies je bij voorbeeld voor een heel strak en klassiek ontwerp voor je trouwkaarten wordt dit mooi ondersteund door natuurlijk linnenpapier of misschien zelfs handgemaakt papier.

Even voorstellen

Hi, ik ben Mariele.
Ik houd van creativiteit in mijn leven. Dat kan digitaal ontwerpen zijn maar ook tekenen, schilderen, de tuin of ons huis op de kop zetten, hutten bouwen met de kinderen – als ik maar aan het maken ben. Verder houd ik van mijn man en kindertjes en van koffie (zonder kom ik liever niet mijn bed uit).


%d bloggers liken dit: