Zullen we samenwerken?

Een vormgever kiezen valt niet mee, er zijn immers een heleboel te vinden als je het aan Google vraagt.

Maar als je een mensen mens bent zoals ik dan wordt het al iets makkelijker: je kiest iemand die bij jou als persoon past en waar de ontwerpstijl je aanspreekt. Nou ja en wat ervaring heb ik ook wel.
Ik denk dat je een kennismakingsgesprek dan ook een must is in je keuzeproces. Plan het gerust zelf in.
Het kan in het echt maar online koffie kan ook, dan moet je hem wel zelf zetten.

zijn wij een match?

Dit ben ik –  kort door de bocht:

creatief

loyaal / betrouwbaar

grappig (al zeg ik het zelf)

organisatietalent

koffielover

w

oplossingsgericht

Mariele Studio Fingerspitzengfühl

Zijn we een match?

Plan hier je kennismaking!

En dit deed ik in mijn vorige leven

Ik ben Mariele, de eigenaar van Studio Fingerspitzengefühl.

Met de start van mijn eigen ontwerpbureau volg ik eindelijk mijn grote wens om creatief aan het werk te zijn en dat doe ik met veel fingerspitzengefühl.

Na mijn Studie Small Business & Retail Management ben ik bij Sacha schoenen aan het werk gegaan als marketeer. Hier heb ik zowel offline als online, extern als intern meegewerkt aan alle uitingen van het bedrijf. Van POS materiaal naar interne newsletters over naar de start van de webshop. Hier begon mijn werk ook als vormgever met een aantal POS materialen het concept en ontwerp van de eigen schoenverzorgingslijn: Shoe Beauty.

Vanuit Sacha ging ik naar Xenos, hier was ik verantwoordelijk voor de Duitse communicatie: Website, newsletter, folder etc. Hier zat ik aan de opdrachtgeverskant en werkte nauw samen met ontwerpers.

Uiteindelijk wilde ik terug naar ‘zelf maken’ en volgde de HBO opleiding tot grafisch vormgever. Daarop volgend werd Fingerspitzengefühl geboren!
De naam omschrijft ook een beetje wie ik ben: Van oorsprong Duits, écht wel geaard in Nederland (ik woon hier nu mijn halve leven) en ik heb Fingerspitzengefühl.

Stel hier je vraag, stuur een suggestie of een ander bericht waar je zin in hebt!